Je zápas Piráta s Terminátorom v ohrození? Vémola si stanovil jasnú podmienku!

NETKY.SK • 26 September 2021, 11:31 • 2 min
Je zápas Piráta s Terminátorom v ohrození? Vémola si stanovil jasnú podmienku!

PRAHA – Organizácia Oktagon MMA počas včerajšieho turnaja s poradovým číslom 28 oznámila očakávaný súboj o titul medzi Samuelom Krištofičom a Karlosom Vémolom na podujatí Oktagon 30, ktoré sa uskutoční 30. decembra v O2 Arene. Má to však jeden háčik.

slovakia

left justify in out

Českému bojovníkovi sa nepáči, že by mal do klietky nastúpiť ako prvý v poradí. Krištofič je však dočasným šampiónom v strednej váhe a logicky by mal prísť do klietky až po vyzývateľovi. „Novotnému som povedal, že môj návrat nie je stopercentný. Veľmi rád by som nastúpil. Kvôli zraneniu, ktoré mám, to však nedokážem sľúbiť. On mi povedal, že s tým počíta, pretože vie, aký som blázon a ako budem makať, ale ak by som to nedal, má pripravenú náhradu. Teraz v štúdiu mi však povedal niečo, o čom som nevedel,“ prezradil Terminátor pre iSport.cz.

 

 

„Pirát by mal nastupovať ako šampión, teda ako domáci. Nechcel sa o tom so mnou príliš baviť, vraj mám nastupovať ako vyzývateľ, teda prvý v poradí. Piráta považujem za falošného šampióna. Ak to chcú urobiť takto, môžu si za mňa hľadať náhradu okamžite. Oktagon mi to urobil už s Attilom, hoci to bolo u mňa doma v Prahe, do klietky nastupoval ako domáci, ako šampión. Urobili mi to aj v predošlej organizácii, kde ako domáci nastupoval Petr Ondruš. Teraz by sa mi to malo stať po tretíkrát za sebou? Nie,“ pokračoval Vémola.

 

 

„Riskujem zdravie, riskujem, že poriadne neuvidím rodinu, narodí sa mi dieťa a nebudem to môcť poriadne osláviť, rovnako ako narodeniny mojej dcérky. Všetko budem musieť nechať kvôli tomu, aby u mňa doma v O2 Arene nechali nastúpiť ako šampióna Piráta? V tom prípade by mali hľadať iného súpera. To nie je moja tvrdohlavosť, tak to proste je."

 

 

Titul v strednej váhe naposledy držal práve Vémola, ktorý pred súbojom s Milanom Ďatelinkom na podujatí Oktagon 22 nesplnil váhový limit a opasok sa tak ocitol bez majiteľa. Terminátor však podal v zápase veľmi dobrý výkon a mladého slovenského bojovníka pokoril už v 1. kole. Vedenie spoločnosti následne oznámilo, že ak bude chcieť Vémola získať titul späť, bude musieť poraziť zahraničného súpera. Tým sa napokon stal Poliak Marcin Naruszczka, lenže Terminátor si pred súbojom odtrhol triceps a v dueli ho nahradil Slovák Krištofič, ktorý dokázal Naruszczku poraziť a získať titul. Organizácia ho však trochu nepochopiteľne označila za dočasného šampióna, k čomu mal výhrady aj samotný Pirát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona