FOTO Rodinu v noci prekvapil požiar, matka záchrane detí obetovala vlastné telo

NETKY.SK • 7 December 2017, 10:35 • 2 min
FOTO Rodinu v noci prekvapil požiar, matka záchrane detí obetovala vlastné telo

WASHINGTON/NEWMAN LAKE – Mladá rodina z amerického Newman Lake zažila šťastie v nešťastí. Matka s troma deťmi takmer zomrela v horiacom dome.

slovakia

left justify in out

Aaron, otec rodiny, v čase nešťastia nebol doma. Angel Fiorini sa uprostred noci prebudila na dusenie. Dom bol v plameňoch a cez štipľavý dym sa ťažko dýchalo.

 

Mnoho takýchto prípadov sa skončilo tragédiou. Angel sa však zachovala veľmi duchaprítomne. Dve mladšie deti sa jej podarilo z domu vyprevadiť pomerne rýchlo. O niečo staršia dcérka Joanne ostala vydesená a uviaznutá v rozpadávajúcom sa dome. Matka sa po ňu cez plamene vrátila, pred padajúcimi kusmi ju chránila vlastných telom. Dcérke sa nič vážne nestalo, no matka utrpela rozsiahle popáleniny. Keď sa už vysilená ocitla na prahu dverí, pribehol jej na pomoc sused, hasič na dôchodku.

 

img

 

Po ošetrení v nemocnici, opísala incident. Pamätala si napríklad, že ako otvorila rozžeravenú kovovú kľučku na dverách, ostali na nej kúsky jej kože.

 

Angel diagnostikovali bakteriálnu pneumóniu spojenú s embóliou pľúcnej artérie. Absolvovala niekoľko operácií, vrátane transplantácie kože.

 

img

 

Hrdinku podporili aj susedia a celá mestská štvrť. Rodine vyzbierali peniaze na nový domov. Niektorí prispeli aj na jej liečbu.  

 

Rodičia spolu dosial žili 15 rokov v nemanželskom zväzku. No Aaron zrejme pochopil, že statočnejšiu ženu asi tak ľahko nenájde. Osem mesiacov po nešťastí, ju požiadal o ruku. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies