BRATISLAVA - Tu je ďalší recept na bezmäsité, strukovinové jedlo.
Suroviny pre 4 osoby:
500 g uvarenej sóje, 100 g ovsených vločiek, 1 vajce, 2-3 PL polohrubej múky, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, olej, majorán, petržlenová vňať, soľ, olej, strúhanka,
Príprava receptu:
1. Sóju pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme sparené ovsené vločky, nasekanú cibuľu, prelisovaný cesnak, múku, vajce, majorán, petržlenovú vňať a soľ.
2. Premiešame, formujeme fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke a vyprážame na oleji.
3. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Čas prípravy: 120 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies