Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
21. okt. 2020Uršuľa
BratislavaBratislava 14°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
29.11.2015 09:00 Relax
FOTO Recept: Nedeľné menu
ilustračné foto
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
29.11.2015 09:00 Relax

FOTO Recept: Nedeľné menu



BRATISLAVA – Potrebujete z tela vyplaviť toxíny? Nie je nič lepšie ako táto tekvička.


Polievka Hokkaido.

Suroviny pre 4 osoby:

1 tekvička hokkaido, 2 bobkové listy, 3 strúčiky cesnaku, 2 kocky bujónu, vegeta, karí korenie, múka, tekvicový olej, smotana na varenie

 

Príprava receptu:

1. Tekvicu dôkladne umyjeme, spolu so šupkou pokrájame na kocky, zalejeme asi 1 litrom vody, pridáme karí korenie, bujón, cesnak a uvaríme do mäkka.

2. Ponorným mixérom rozmixujeme, vložíme bobkový list a ešte chvíľu povaríme. V smotane rozmiešame 2 PL hladkej múky a vylejeme do polievky. Ak je príliš hustá, rozriedime polievku mliekom a necháme zovrieť.

3. Podávame s opraženým chlebom a poliatu tekvicovým olejom.

Kuracie na prírodno.

Suroviny pre 4 osoby:

4 kuracie rezne, 1 cibuľu, soľ, mleté korenie, vegetu, grilovacie korenie, olej, 4 plátky masla,

 

Príprava receptu:

1. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme grilovacím korením a prudko opečieme z oboch strán na oleji.

2. Vyberieme ho, do výpeku vložíme nakrájanú cibuľu, opražíme a mäso vložíme späť. Podlejeme vodou, pridáme vegetu a udusíme. Do šťavy môžeme pridať smotanu, podľa chuti aj ovocie, napr. ananás.