BRATISLAVA - Zostalo Vám z nedeľnej polievky mäso a vy neviete čo sním? Určite sa všetci potešia tejto nátierke, ktorú pripravíte za pár minút.
Suroviny pre 4 osoby:
500 g uvareného hovädzieho mäsa, 1 veľkú cibuľu, 4-5 strúčikov cesnaku, soľ, mletú rascu, 100 g masti, mleté korenie, 2-3 PL plnotučnej horčice,
Príprava:
1. Mäso pomelieme na mlynčeku, pridáme na drobno pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, masť, horčicu. Dochutíme soľou, rascou a mletým korením. Dobre premiešame.
Podávame na čerstvom chlebe, posypeme pažítkou. Kto má rád pikantné, môže pridať do nátierky čerstvý strúhaný chren.
Čas prípravy: 30 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies