FOTO Recept: Nátierka z vareného hovädzieho mäsa

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Nátierka z vareného hovädzieho mäsa

BRATISLAVA - Zostalo Vám z nedeľnej polievky mäso a vy neviete čo sním? Určite sa všetci potešia tejto nátierke, ktorú pripravíte za pár minút.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

500 g uvareného hovädzieho mäsa,  1 veľkú cibuľu, 4-5 strúčikov cesnaku, soľ, mletú rascu, 100 g masti, mleté korenie, 2-3 PL plnotučnej horčice,

 

Príprava:

1. Mäso pomelieme na mlynčeku, pridáme na drobno pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, masť, horčicu. Dochutíme soľou, rascou a mletým korením. Dobre premiešame.

 

img

 

img

 

Podávame na čerstvom chlebe, posypeme pažítkou. Kto má rád pikantné, môže pridať do nátierky čerstvý strúhaný chren.

 

img

 

Čas prípravy: 30 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies