BRATISLAVA - Fazuľa, ktorú možno jesť na množstvo spôsobov, na raňajky, obed i večeru, je bez pochýb výnimočná potravina. Vyskúšajte tento recept.
Suroviny pre 4 osoby:
1 cibuľa, 200 g párkov(alebo klobásy), 3-4 zelené a červené papriky, 150 g sterilizovanej kukurice, 150 g sterilizovaného hrášku, 150 g bielej fazule v paradajkovom pretlaku, 3-4 strúčky cesnaku, chilli, bazalka, oregano, olej
Príprava receptu:
1. Cibuľu pokrájame na drobno a krátko opražíme na oleji.
2. Pridáme na kolieska pokrájané párky(alebo klobásu), na kocky pokrájanú papriku a potom konzervy: kukuricu, hrach a fazuľu v paradajkovom pretlaku.
3. Ochutíme prelisovaným cesnakom, chilli, bazalkou a oreganom. Krátko povaríme aby sme síce dostali kašovité jedlo, ale so zachovanou a nerozvarenou zeleninou.
4. Podávame s chlebom.
Čas prípravy: 20 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies