FOTO Recept: Hovädzia pečienka na slanine

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Hovädzia pečienka na slanine

BRATISLAVA - Kto má rád pečienku, môže si z nej pripraviť chutné jedlo, jednoduché a finančne celkom nenáročné jedlo.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

500 g hovädzej pečene, olej na vyprážanie, 1 cibuľu, 1 malý paradajkový pretlak, 100 g údenej slaniny, hladká múka, soľ, mleté čierne korenie,

 

Príprava:

1. Pečienku zbavíme blán, nakrájame na 4 rezne, okraje narežeme. Obalíme v hladkej múke a prudko z oboch strán opečieme na oleji.

 

img

 

img

 

2. Vyberieme ju na tanier.

 

img

 

3. Vo výpeku orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, vložíme rezne, zalejeme vodou a udusíme. Pred dodusením dochutíme soľou a mletým korením.

 

img

 

Podávame preliate opraženou slaninou,  s ryžou a kyslou uhorkou.

 

img

 

Čas prípravy: 60 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies