BRATISLAVA - Nechce sa vám pracne tvarovať a obaľovať fašírky? Najjednoduchšie je urobiť ju na plechu.
Suroviny pre 4 osoby:
1 kg mletého mäsa, 4 vajíčka, 2 cibule, 6 strúčikov cesnaku, 2 rožky, mlieko, 2 ČL soli, 1 ČL grilovacieho korenia, 1 ČL mletého čierneho korenia, 1 ČL mletej sladkej papriky, 1 PL majoránky, strúhanka, olej
Príprava receptu:
1. Cibuľu nakrájame, cesnak prelisujeme, rožky namočíme do mlieka a vyžmýkame. Pridáme mäso, soľ, korenie, mletú papriku, majorán a dobre premiešame. Strúhanky pridáme len toľko, aby zmes nebola príliš riedka.
2. Pekáč potrieme olejom, vysypeme strúhankou a rozložíme zmes mäsa. Prikryjeme alobalom a pečieme 35 minút. Potom odokryjeme a ešte dopečieme.
3. Podávame so zeleninovým šalátom a zemiakovou kašou.
Čas prípravy:70 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies