FOTO Recept: Cesnakový posúch

NETKY.SK • 8 Február 2016, 09:00 • 2 min
FOTO Recept: Cesnakový posúch

BRATISLAVA – Práve počas pôstneho obdobia pred Veľkou nocou je správny čas na jednoduché jedlá a prečistenie organizmu.

slovakia

left justify in out

Suroviny:

300 g hladkej múky, 200 ml vlažnej vody, 1 kocka droždia, 1 ČL kryštálového cukru, štipku soli, rascu, olej,

 

Príprava:

1. Z vody, droždia, cukru a štipky soli pripravíme kvások, ktorý pridáme do preosiatej múky. 

 

img

 

2. Dáme trošku rasce a vypracujeme hladké cesto. Necháme nakysnúť a prenesieme a olejom potretý plech. 

 

img

 

3. Rukami roztlačíme po celom plechu. Vrch potrite olejom, v ktorom sme rozmiešali prelisovaný cesnak. Upečieme. 

 

img

 

Hotový posúch vyberieme na mriežku, potrieme vlažnou vodou, zakryjeme utierkou a necháme vychladnúť.

 

img

 

Čas prípravy: 90 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies