FOTO Pri páde výťahu v galantskej nemocnici vyhasol Dominikov (†22) život: Bol to jeho prvý pracovný výjazd

NETKY.SK • 19 Február 2016, 18:49 • 2 min
FOTO Pri páde výťahu v galantskej nemocnici vyhasol Dominikov (†22) život: Bol to jeho prvý pracovný výjazd

GALANTA – Včera vyhasol v galantskej nemocnici život iba 22-ročného Dominika z východného Slovenska.

slovakia

left justify in out

Dominik odrezával nosné laná starej kabíny nemocničného výťahu, čo sa mu stalo osudné. Kabína sa totiž uvoľnila a Dominik s ňou spadol z desiateho poschodia až na prízemie. Zraneniam, ktoré mu spôsobil pád, boli smrteľné.

 

Nemocnica v Galante si objednala výmenu výťahov cez firmu v Nitre, ktorá si na prácu najala spoločnosť z Bratislavy.

 

"V nemocnici v Galante sa dnes začali práce na výmene jedného z výťahov. Pri demontáži starej kabíny, ktorú mala nahradiť modernejšia, však došlo k jej odtrhnutiu a následnému zrúteniu do výťahovej šachty. V tom čase sa v kabíne nachádzal servisný pracovník dodávateľskej firmy. Pád spôsobil pracovníkovi smrteľné zranenia, ktorým krátko po nehode podľahol," povedal hovorca nemocnice Tomáš Kráľ pre netky.sk a dodal: "Za stavebné práce zodpovedá spoločnosť REVEZ Nitra s.r.o., ktorá nám zabezpečuje opravu výťahov. Spoločnosť si na tieto práce najala ďalšieho dodávateľa, ktorý tieto práce vykonával." 

 

Pre Dominika to bol pravdepodobne jeho prvý výjazd v novej práci. Polícia spolu s inšpektorátom práce celú nehodu prešetrujú.

 

Dominik má v malej dedine v trebišovskom okrese sestru a mladšieho brata, ktorý je postihnutý. Podľa denníka Nový čas Dominik bral rôzne práce, aby pomohol svojej rodine s peniazmi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies