FOTO Policajti neverili vlastným očiam: Muž ležal dva dni pred bytom, kvôli TOMUTO!

NETKY.SK • 6 Január 2017, 17:37 • 2 min
FOTO Policajti neverili vlastným očiam: Muž ležal dva dni pred bytom, kvôli TOMUTO!

OPAVA – Policajti u našich západných susedov riešili veľmi bizarný incident. Muž dva dni ležal pred dverami svojho bytu, pretože sa nemohol do neho dostať.

slovakia

left justify in out

Mestská polícia prišla po telefonáte do paneláku na Olomoucej ulici v Opave. „Operátorka prijala oznámenie, že v dome na chodbe leží už druhý deň pred jedným z bytom človek, ktorý hrozne zapácha. Motorizovaná hliadka bola o pár minút na mieste a zistila, že oznámenie je pravdivé,“ píše sa na webe opavskej mestskej polície.

 

Muž ležal pred svojím bytom, od ktorého mal dokonca aj kľúče, avšak nemohol sa dostať do bytu. Ten bol totiž až po vrch zahádzaný vecami a odpadkami. Sťažoval sa, že ho bolí chrbát a má opuchnuté nohy. Policajtom predložil prepúšťaciu správu z nemocnice, ktorá bola dva dni stará.

 

img

 

„Hliadka mu privolala rýchlu záchrannú službu a pomohla ho naložiť do sanitky, ktorá ho previezla do nemocnice. Zničený byt bol nahlásený domovníkovi, aby problém, čo najskôr vyriešil,“ dodali policajti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies