FOTO Osudová chyba Paula Walkera: O pár minút bol mŕtvy!

NETKY.SK • 2 December 2013, 07:26 • 2 min
FOTO Osudová chyba Paula Walkera: O pár minút bol mŕtvy!

SANTA CLARA – Veľmi smutnú fotografiu zverejnil na sociálnej sieti Twitter fanúšik zosnulého Paula Walkera (40). Herec na nej robí osudovú chybu!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na fotografii si herec sadá do červeného Porsche, ktoré šoféroval jeho priateľ. O pár minút neskôr sa sympatický americký herec zahynul na sedadle spolujazdca. Paul v poslednej dobe pracoval na siedmom pokračovaní filmu zo série série Rýchlo a zbesilo.Jeho smrť zasiahla aj jeho filmového kolegu a kamaráta Vin Diesela , ktorý na svojom profile na sociálnej sieti napísal: "Kamarát, budeš mi chýbať. Nemám slov. Odpočívaj v pokoji.“

Americký herec Paul Walker, známy najmä z akčnej série Rýchlo a zbesilo, zahynul vo veku 40 rokov pri autonehode v kalifornskom meste Santa Clarita. Populárny herec bol na charitatívnej akcii vlastnej organizácie Reach Out Worldwide, keď sa s priateľom odišli previezť na športovom vozidle. Auto, v ktorom sedeli, vrazilo do stromu. Walker sedel na mieste spolujazdca. Podľa polície bola príčinou nehody zrejme vysoká rýchlosť. Informácie o Walkerovom úmrtí potvrdil následne aj jeho hovorca.

Paul Walker je rodákom z kalifornského mesta Glendale. Do povedomia divákov sa prvý raz výraznejšie zapísal snímkou Varsity blues z roku 1999. Už o dva roky neskôr si zahral aj v prvej časti spomínanej série Rýchlo a zbesilo. Úlohu Briana O'Connera si následne zopakoval aj v ďalších štyroch dieloch série (2003, 2009, 2011, 2013), pričom momentálne nakrúcal ďalšie pokračovanie, ktoré sa malo dostať do slovenských kín 10. júla 2014. Diváci môžu Walkera poznať aj zo snímok ako Prúd času (2003), Do hlbiny (2005), 8 statočných (2006), Zbesilý útek (2006), Zabite Bobbyho! (2007), Rozsudok smrti (2008), Gangstri (2010) či Pawn Shop Chronicles (2013).

Horiace auto zachytili na video ešte pre prúchodom hasičov




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies