Prestížna súťaž OFFICE ROKA odštartovala svoj ďalší ročník, spustená je aj registrácia pre firmy

NETKY.SK • 9 Január 2024, 10:13 • 2 min
Prestížna súťaž OFFICE ROKA odštartovala svoj ďalší ročník, spustená je aj registrácia pre firmy

Unikátna súťaž OFFICE ROKA prináša už ôsmym rokom trendy zo sveta pracovného prostredia a prezentuje inšpiratívne priestory. Od 8. januára je na stránke www.officeroka.sk otvorená bezplatná registrácia pre všetky typy spoločností. Prihláste sa aj vy, zviditeľnite sa a získajte konkurenčnú výhodu!

slovakia

left justify in out

Posilnite svoju značku zamestnávateľa

Starnutie populácie, nástup umelej inteligencie aj nízka mobilita pracovnej sily sa premietajú do nových prístupov k náboru, udržaniu aj rozvoju talentov. Firmy si uvedomujú, že aj prostredníctvom zlepšovania pracovných priestorov posilňujú svoju značku zamestnávateľa. Moderné priestory sú pridanou hodnotou pre ľudí, a zároveň pomáhajú firme napĺňať atribúty zodpovedného podnikania, teda agendu ESG. Kancelárie sú často rozhodujúcim prvkom pri výbere budúceho zamestnávateľa. Nominácia do prestížnej súťaže OFFICE ROKA oslovuje talentovaných ľudí a je zároveň satisfakciou aj pre zamestnancov, architektov, dizajnérov a vlastne všetkých, ktorí sa podieľali na tvorbe priestorov.

 

Ak boli vaše kancelárie dokončené alebo redizajnované v roku 2023 a zohľadňujú súčasné aj budúce trendy, smelo ich prihláste do súťaže OFFICE ROKA. Získate konkurenčnú výhodu na trhu práce pri hľadaní a udržaní talentov.

3 kategórie a 1 absolútny víťaz

Kto sa môže stať víťazom jednotlivých kategórií? „Víťaznépriestory sú nápadité, inovatívne, originálne a ich dizajn a dispozícia sú v súlade s filozofiou firmy a zvyčajne už aj s agendou ESG. Tie najlepšie kancelárie sú niečím unikátne, spĺňajú želania a potreby zamestnancov a rešpektujú well-being. Dá sa povedať, že sú tak kvalitné a inšpiratívne, že v nich ľudia dobrovoľne trávia čas aj pracovnej dobe,“ hovorí Peter Gróf, riaditeľ oddelenia workplace stratégií v realitno-konzultačnej spoločnosti CBRE Slovensko, ktorý je zároveň porotcom 8. ročníka súťaže OFFICE ROKA.

 

Odborná porota v máji 2024 vyhlási víťazov v troch kategóriách: Inovatívna kancelária, Zdravá kancelária a Kancelária ako DNA firmy. Udelí tiež titul Absolútny víťaz OFFICE ROKA, ktorý minulý rok zaslúžene putoval do Trnavy, do sídla slovenskej spoločnosti ALPE Euroservice. Pritom patrí počtom zamestnancov medzi malé firmy. Titul Zdravá kancelária si odniesla spoločnosť CAPEXUS SK a známe slovenské kníhkupectvo Martinus uspelo v kategórii Kancelária ako DNA firmy. Ocenenie Inovatívna kancelária získala Takeda Pharmaceuticals Slovakia, ktorá vo svojich priestoroch kombinuje moderné technológie s prírodnými prvkami a umeleckými dielami. Víťazov minuloročných OFFICE ROKA si môžete pozrieť na: https://www.officeroka.sk/vitazi

 

Bodku za súťažou dá konferencia OFFICE ROKA

Vyvrcholením súťaže bude inšpiratívna konferencia o pracovnom prostredí a aktuálnych trendoch. Interaktívne odborné fórum sa bude konať v septembri 2024 a jeho súčasťou budú aj príbehy finalistov a víťazov OFFICE ROKA. „Jedinou cestou ako uspieť v dynamicky sa mieniacom prostredí, je pozorne načúvať a sledovať trendy. Víťazia tí, ktorí ich v čo najkratšom čase implementujú do firemných procesov a pracovných priestorov,“ konštatuje Tomáš Hegedűš, generálny riaditeľ CBRESlovensko.

 

8. ročník súťaže OFFICE ROKA sa môže uskutočniť iba vďaka podpore partnerov Narbutas, Wood Real Estate, XAL, Nespresso a Bavaris. Mediálnymi partnermi sú Hospodárske noviny a Startitup.

 

Prihláste sa a dajte o sebe vedieť! Prihlasovací formulár je na webe https://www.officeroka.sk/sk/prihlasovaci-formular

 

Podrobnejšie informácie o súťaži OFFICE ROKA, galérie finalistov a víťazov, ale aj reporty z predošlých ročníkov konferencii nájdete na stránke https://www.officeroka.sk/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: CBRE / OFFICE ROKA, Foto: CBRE / OFFICE ROKA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies