FOTO Na Parížskom týždni módy zažiarila táto bizarnosť: Nie je roztomilá?

NETKY.SK • 7 Marec 2019, 13:24 • 2 min
FOTO Na Parížskom týždni módy zažiarila táto bizarnosť: Nie je roztomilá?

Módni návrhári sa opäť postarali o rozruch, toto dali modelkám do rúk!

slovakia

left justify in out

Móda je umenie a v umení je dovolené všetko. Na to rozhodne nezabúdajú svetoví návrhári, ktorí počas Parížskeho týždňa módy opäť ukázali, čo v nich je. Popri mnohých iných značkách a dizajnéroch tu zažiarila aj Jacquemus. A to práve kvôli doplnku, ktorý si mnohí z prítomných ani nevšimli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« LA RIVIERA » SUMMER 2019

Príspevok, ktorý zdieľa JACQUEMUS (@jacquemus),

Práve to bol totiž zámer. Jacquemus vytvorili kabelku, ktorá je taká maličká, že sa do nej nevojde ani kreditná karta. Napriek tomu sa s ňou modelky odprezentovali na móle, čoby s plnohodnotným doplnkom nápaditého outfitu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TODAY, PLEASE SELECT YOUR NEXT WINTER LOOK :)

Príspevok, ktorý zdieľa JACQUEMUS (@jacquemus),

„Kabelka“ meria len 5,2 centimetra. Jediné, čo by sa do nej teda zmestilo je neúplné balenie žuvačiek, malá vzorka rúžu či poskladaná vreckovka. Napriek tomu, že reálne praktické využitie nemá, už teraz si získala množstvo fanúšikov po celom svete a dopyt po nej rastie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BAG FOR A RING ? OR ? “LA COLLECTIONNEUSE” WINTER 2019/2020

Príspevok, ktorý zdieľa JACQUEMUS (@jacquemus),

Le Chiquito, ako tvorcovia nový model kabelky nazvali, je teda rekordmankou, čo sa týka veľkosti. Menší doplnok, ktorý sa oficiálne považuje za kabelku by sme u módnych značiek hľadali zrejme márne.

 

Treba však povedať, že Jacquemus s podobným modelom prišla už minulý rok, avšak taštička bola o čosi väčšia. Keď sa dostala do predaja, stála približne 500 dolárov, no napriek tomu išla na odbyt ako teplé rožky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies