FOTO Na 92-ročného dôchodcu museli v banke zavolať políciu: Reakcia strážnika však všetkých dojala

NETKY.SK • 25 Október 2017, 16:00 • 2 min
FOTO Na 92-ročného dôchodcu museli v banke zavolať políciu: Reakcia strážnika však všetkých dojala

Dôchodca v banke rozpútal taký rozruch, až boli pracovníci pobočky nútení zavolať naňho políciu.

slovakia

left justify in out

Istý 92-ročný dôchodca sa nedávno postaral o veľký rozruch na pobočke banky v meste Montebello, kam prišiel s cieľom vybrať si z účtu svoje peniaze. Ako býva zvykom, pracovníčka za okienkom si od neho vyžiadala doklad totožnosti. Ten deduško pri sebe mal. Horšie to však bolo s jeho platnosťou, ktorá dávno vypršala, o čom on, samozrejme, nevedel.

 

Na základe toho mu podľa predpisov zamestnankyňa banky odmietla jeho hotovosť vydať. Na to sa však starý pán rozhorčil a nechcel akceptovať, že svoje peniaze nedostane. V banke urobil až taký rozruch, že pracovníci pobočky boli nútení privolať políciu.

 

Jeden z mužov zákona, ktorí na miesto dorazili, sa však chopil situácie úplne inak, ako by všetci očakávali. Namiesto hrubého vyhodenia hlučného klienta ho zobral so sebou na policajnú stanicu, kde mu obratom pomohol vybaviť nový občiansky preukaz. A to nebolo všetko. Tento strážnik ho doviezol späť na pobočku banky, hoci tesne pred záverečnou, kde mu bez ďalších problémov jeho peniaze vydali.

 

Fotografia deduška, ktorého strážnik vedie do banky obletela aj so svojim príbehom celý svet. Je dôkazom toho, že dobrí ľudia ešte nevyhynuli.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies