FOTO Len pre silné žalúdky: V USA nájdete reštauráciu, kde vám do hamburgeru pridajú túto desivú ingredienciu!

NETKY.SK • 16 Apríl 2018, 12:02 • 2 min
FOTO Len pre silné žalúdky: V USA nájdete reštauráciu, kde vám do hamburgeru pridajú túto desivú ingredienciu!

K tomuto sa odhodlajú skutočne len tí najodvážnejší!

slovakia

left justify in out

Istá reštaurácia v americkom meste Raliegh v Severnej Karolíne sa rozhodla pre naozaj zaujímavý marketingový ťah. Každopádne treba povedať, že bol mimoriadne vydarený, pretože pritiahol pozornosť nielen miestnych, ale aj celého sveta. Majitelia sa totiž rozhodli, že začnú podávať hamburgery obohatené o netradičnú ingredienciu – tarantulu.

 

Určite vám napadlo, že napriek bizarnosti tohto nápadu sa museli nájsť stovky dobrodruhov, ktorí takýto pokrm chceli vyskúšať. Odkiaľ by však reštaurácia brala také množstvo pavúkov? Pravdou je, že počet porcií tarantulových burgrov bol limitovaný. Reštaurácia preto usporiadala súťaž. Každý, kto sa chcel zúčastniť prispel vstupným vkladom 30 dolárov a čakal na žrebovanie. Všetci vylosovaní šťastlivci dostali od podniku porciu tohto špeciálneho jedla a pokiaľ sa im ho podarilo bez zvyšku zjesť, získali aj tričko, ktoré im bude šialený zážitok ešte dlho pripomínať.

 

Zákazníci, ktorým sa podarilo hamburger s tarantulou ochutnať mali zmiešané pocity. Niektorí boli nadmieru spokojní, iní by si dupľu nedali. Pavúk vraj chutil podobne ako krab, no miestami mal kovovú pachuť. Okrem toho, každá jeho časť vraj bola iná.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies