Wales nastúpi proti Slovensku bez trojice zranených opôr

NETKY.SK • 21 Marec 2019, 11:38 • 2 min
Wales nastúpi proti Slovensku bez trojice zranených opôr

CARDIFF - Reprezentácii Walesu budú v kvalifikačnom zápase o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy proti Slovensku (24. marca v Cardiffe) chýbať pre rôzne zranenia traja futbalisti.

slovakia

left justify in out

Do tréningového procesu bronzového tímu z ME 2016 sa nezapojili stredopoliar Ethan Ampadu a dvaja útočníci Sam Vokes a Tom Lawrence. "Prvý z nich má mierne problémy s chrbtom. 'Vokesyho' trápia poranené slabiny a Tom Lawrence má striedavo problémy s chodidlami. Takže oni traja nám aktuálne nie sú k dispozícii," povedal podľa webu bbc.com tréner Walesanov Ryan Giggs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 CARFAN CYMRU Here's Ryan Giggs' squad to face 🇹🇹 & 🇸🇰 #TheRedWall

Príspevok, ktorý zdieľa FA Wales (@fawales),



V stredajšom prípravnom dueli "drakov" vo Wrexhame proti Trinidadu a Tobagu bude skupinovému súperovi Slovákov chýbať aj jedna z najväčších hviezd Aaron Ramsey. Záložníka Arsenalu Londýn trápi zdravotná indispozícia, ktorá však nemá vážne rozmery a dovolí mu zasiahnuť do kvalifikačných duelov. "Ramsey má iba slabo narazené stehno, jeho stav monitorujeme. V nedeľu nám bude k dispozícii, avšak v stredu nie," doplnil Giggs.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies