FL: V derby medzi Spartakom a Slovanom sa zrodila remíza

NETKY.SK • 19 September 2022, 07:54 • 2 min
FL: V derby medzi Spartakom a Slovanom sa zrodila remíza

TRNAVA - Futbalisti Spartaka Trnava remizovali v nedeľnom zápase 11. kola Fortuna ligy so Slovanom Bratislava 0:0. Prvé derby v tejto sezóne sa pred viac ako 9000 divákmi skončilo bezgólovým výsledkom napriek viacerým šanciam na oboch stranách.

slovakia

left justify in out

Slovan naďalej na čele tabuľky, Trnava figuruje na 3. mieste

 

Slovan má na čele tabuľky trojbodový náskok pred Podbrezovou, ktorá ako jediná v prebiehajúcej ligovej sezóne ešte neprehrala. Trnava je tretia so štvorbodovým mankom na lídra, no odohrala o zápas viac.

V úvodnom dejstve viac kombinovali domáci a opakovane sa blysol obranca Slovana Myenty Abena, ktorý zblokoval dve veľké šance v pokutovom území a raz zachránil aj brankára Adriána Chovana. Na druhej strane premárnil najväčšiu príležitosť Jaromír Zmrhal.

Hneď na začiatku druhého polčasu pohrozil osamotený Giorgi Čakvetadze, no s Dominikom Takáčom si neporadil ani na druhý pokus. V nadstavenom čase dostal ešte Spartak šancu rozhodnúť z priameho kopu z nebezpečnej pozície za šestnástkou, no Chovan loptu vyrazil. Zopakoval sa tak bezgólový výsledok z februárového ligového zápasu na Tehelnom poli.

Domáci priaznivci hádzali počas duelu na ihrisko predmety, no vlaňajší scenár sa neopakoval a k väčším výtržnostiam v prestížnom súboji neprišlo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies