FOTO Lekári sa fatálne zmýlili! Keď sa bábätko narodilo, nestačili sa čudovať

NETKY.SK • 17 August 2017, 19:46 • 2 min
FOTO Lekári sa fatálne zmýlili! Keď sa bábätko narodilo, nestačili sa čudovať

Aj lekári sa môžu mýliť a to poriadne! Dvojnásobná mamička Brooklyn Schnarr čakala 3. dieťa, no jej radosť lekári rýchlo zmenili na strach a trápenie.

slovakia

left justify in out

Lekári bábätku predpovedali vážne ochorenie a dokonca tvrdili, že môže zomrieť hneď po narodení.

 

„Posledné mesiace sme so ženou zistili, že budeme mať ťažko choré dieťa. Náš syn mal mať vážny nádor na hlave. Lekári tvrdili, že dieťa pravdepodobne umrie hneď po pôrode a ak nie, budeme mať veľmi komplikovanú a náročnú starostlivosť. To, čo sme vtedy cítili, sa nedá opísať slovami,“ povedal manžel vydesenej mamičky Nick  Schnarr.

 

Brooklyn v nemocnici bola skoro nonstop, manžel sa sám staral o ich dve dcérky, Sophiu a Lily popri práci.

 

V deň pôrodu prišla do nemocnice celá rodina, ktorá bola o nepriaznivom osude oboznámená a čakala čokoľvek. Z pôrodnice sa ale ozval plač bábätka, ktoré nielenže prežilo ale nemalo žiaden nádor! Rodičia boli šťastím bez seba.

 

img

 

img

Foto: Facebook

 

Chlapec dostal meno Charlie a je pomerne zdravý. Má akurát hypertrofiu srdcových komôr (zmohutnenie svaloviny), čo ale nie je životu nebezpečné. Musí však chodievať na pravidelné vyšetrenia.

 

Môže to znieť neuveriteľne, priam ako zázrak. Nick si myslí, chlapčekove zdravie privolala láska. „Mnoho ľudí sa modlilo za zdravie nášho syna… rodina, priatelia, spolupracovníci a dokonca aj cudzí ľudia … ich modlitby boli vypočuté,“ povedal šťastný otecko. 

 

img

 

img

Foto: Facebook



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies