FOTO Jozef Oklamčák členom poroty českej Miss 2016

NETKY.SK • 27 Marec 2016, 13:57 • 2 min
FOTO Jozef Oklamčák členom poroty českej Miss 2016

PRAHA - Medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, zakladateľ súťaže MISS SLOVENSKO JOZEF OKLAMČÁK, zasadne aj v tomto roku do poroty ČESKEJ MISS 2016.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Je to neuveriteľné, ale je to už 28 rokov, keď v roku 1988 Jozef Oklamčák, obnovil pod Vysokými Tatrami, novodobú súťaž krásy v bývalom ČESKOSLOVENSKU a tak naštartoval históriu MISS ČESKOSLOVENSKA, kde víťazkou sa stala v roku 1989 Ivana CHRISTOVÁ a po vzniku Slovenskej republiky v roku 1993, založil tradíciu MISS SLOVENSKO, kde sa víťazkou stala Karin MAJTÁNOVÁ.

 

V súčasnosti patrí Jozef OKLAMČÁK, medzi jedných z najskúsenejších a najdlhšie fungujúcich ľudí vo svete, ktorý sa venujú ženskej kráse. Ale nielen tej. Je o ňom známe, že je zakladateľom a organizátorom súťaže krásy aj pre mužov MISTER, pre mamičky MISSIS a pre babičky LADY. Ale netreba zabudnúť, že založil aj anketu o najpopulárnejšieho speváka, speváčku a skupinu  SLOVENSKÝ SLÁVIK a  tiež anketu ŠARM, čo je predchodcom súčasnej ankety OTO. Tu dokonca moderovala, súčasná organizátorka tejto ankety Jana PRÁGEROVÁ.

 

Aj preto sa majiteľka a riaditeľka ČESKEJ MISS Marcela KRPLOVÁ, aj v tomto roku rozhodla pozvať do poroty medzinárodne uznávaného, slovenského "krasológa " zároveň prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa OKLAMČÁKA, o ktorom je známe, že ma za sebou účasť, v desiatkach národných a medzinárodných porotách súťaži krásy, nevynímajúc, okrem iných aj 6 násobnú účasť v MISS EUROPE, či 12 násobnú v modelingovej MISS MODEL OF THE WORLD.

 

Finále ČESKEJ MISS 2016 sa uskutoční v sobotu 2.apríla v Obecnom dome v Prahe, v priamom televíznom prenose TV PRIMA, kde o korunku krásy bude bojovať 10 finalistiek, ktoré v semifinále 5.decembra 2015, aj za účasti Jozefa OKLAMČÁKA vybrala 39 členná porota.

 

Kto získa titul ČESKÁ MISS 2016 Vás budeme informovať aj prostredníctvom nášho spravodajského portálu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies