FOTO Hrdinovia: Bojovníci Islamského štátu utekajú z bojiska prezlečení za ženy

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 11:45 • 2 min
FOTO Hrdinovia: Bojovníci Islamského štátu utekajú z bojiska prezlečení za ženy

BAGDAD – Militanti Islamského štátu nie sú až takí hrdinovia ako to prezentujú vo svojich propagačných videách. Na internete sa objavili fotografie tých, ktorí chceli utiecť z boja prezlečení za ženy.

slovakia

left justify in out

Na fotografiách zadržaných islamistov, ktorí utekali z boja v severnom Iraku, sú muži prezlečení za ženy. Jeden z nich mal na hlave tradičnú burku červené kvetované šaty a ružové nohavice.

 

img

 

Ďalší mal na sebe podprsenku, za ktorú by sa nehanbila ani Madonna, avšak zabudol na jeden malý detail – neoholil si fúzy.

 

img

 

Na ďalšej fotografii je bojovník Islamského štátu, ktorého držia vojaci irackej armády a má na sebe veľmi nepodarený mejkap.

 

img

 

Za ženy sa prezliekajú pretože ženy podľa islamského práva Šárija, ktoré bojovníci Islamského Štátu čiastočne dodržujú nemôže zasahovať do boja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies