FOTO Filip Šebo zmenil šport: Z futbalistu sa stal železný muž

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 14:56 • 2 min
FOTO Filip Šebo zmenil šport: Z futbalistu sa stal železný muž

BRATISLAVA – Filip Šebo bol pred viac ako 10 rokmi najlepším strelcom našej najvyššej futbalovej súťaže. Hrával v Austrii Viedeň, Glasgow Rangers a Valenciennes. Momentálne hrá piatu ligu za FC Petržalka Akadémia. Naplno sa však venuje úplne inému športu.

slovakia

left justify in out

Bývalý reprezentant nečakane ukončil kariéru a zakotvil v mužstve FC Petržalka Akadémia. Maká však viac ako ostatní futbalisti, pretože sa rozhodol, že sa z neho stane „Železný muž“.

 

Filip sa tento víkend zúčastnil na svojom prvom polovičnom ironmanovi. Odplával 1,9 kilometra, na bicykli prešiel 90 kilometrov a odbehol polmaratón (21km) a to všetko za 5 hodín a 9 minút. „Tak moji priatelia, toto je moja oficiálna odpoveď na otázku, prečo som skončil s profesionálnym futbalom,“ napísal na svojom facebooku Šebo.

 

Filip Šebo opäť na futbalovom trávniku: Trénuje s mužstvom FC Petržalka

 

„Bol to môj prvý polovičný ironman. Pripravoval som sa dva roky. Dal som to za 5:09, čo je fantázia. Je to najkrajší pocit v živote a v cieli som bol najšťastnejší človek na planéte,“ povedal pre netky.sk Šebo, ktorý odohral posledný ligový duel 15. septembra 2012 v drese Slovana Bratislava.

 

Tento rok sa ešte určite zúčastní pretekov v Šamoríne a Budapešti.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies