FOTO Detaily o svadbe Dominiky Cibulkovej: Nevesta za 320-tisíc

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 14:53 • 2 min
FOTO Detaily o svadbe Dominiky Cibulkovej: Nevesta za 320-tisíc

BRATISLAVA - Tenistka Dominika Cibulková a jej partner Michal Navara sú od sobotňajšieho popoludnia manželmi. Svadobný obrad sa konal v bratislavskom Dóme svätého Martina, po sobáši sa mladomanželia presunuli do kaštieľa v Oponiciach na veselicu, na ktorej malo byť 260 hostí.

slovakia

left justify in out

Dominika vyrazila všetkým prítomným dych svojimi nádhernýmy šatami z prehliadkovej kolekcie Pronovias Atelier, ktoré boli šité na mieru. Šaty stáli takmer 20-tisíc eur a mali sedem metrov dlhý závoj. Na nohách mala Hodvábne topánky Jimmy Choo vyrobené na mieru, ktoré zdobili Dominikine iniciály.

 

Šperky za 300-tisíc

Dominika mala na sebe doslova „majland“. Na sebe mala náušnice z bieleho zlata osadené 3-karátovými diamantmi a elegantný náramok posiaty 225 diamantmi. Jej snubný prsteň je vykladaný 88 diamantmi. Obrúčky z bieleho zlata im na mieru vyrobili v klenotníckom ateliéris. Tá Dominikina je celá z posiata diamantmi. Hodnota šperkov bola neuveriteľných 300-tisíc eur.

 

img

 

Náušnice - biele 18 karátové zlato, 2 diamanty, cena 210-tisíc eur.

Náramok - biele 18 karátové zlato, 255 diamantov, cena 40-tisíc eur.

Snubný prsteň - biele 18 karátové zlato, 88 diamantov, cena 40-tisíc eur.

Svadobná obrúčka - biele 18 karátové zlato, 18 diamantov, cena 10-tisíc eur.

 

img

 

Dominiku na svadbu upravoval známy stylista Andrej Kusalík.

 

 

 

Dvadsaťsedemročná Bratislavčanka Cibulková sa s o 4 roky starším partnerom zoznámila pred šiestimi rokmi na diskotéke. Významnú životnú udalosť si naplánovali na deň, keď sa v Londýne hralo finále dvojhry žien na grandslamovom Wimbledone. V čase, keď Cibulková hovorila svoje životné áno, preberala Serena Williamsovú trofej za 22. víťazstvo na grandslamovom turnaji. Cibulková na tohtoročnom výkone po skvelých výkonoch postúpila do švrťfinále, so súťažou sa rozlúčila iba štyri dni pred svojím najdôležitejším dňom v súkromí. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies