FOTO Dara Rolins vám vyrazí dych! Jej figúra je namakanejšia ako kedykoľvek predtým

NETKY.SK • 27 Apríl 2017, 12:41 • 2 min
FOTO Dara Rolins vám vyrazí dych! Jej figúra je namakanejšia ako kedykoľvek predtým

Krásna speváčka tento rok oslávi 45. narodeniny. Postavou však pripomína maturantku.

slovakia

left justify in out

Speváčka Dara Rolins je posadnutá cvičením a zdravím životným štýlom. To, že na sebe pravidelne maká sa odzrkadľuje aj na jej figúre. Pred nedávnom nafotila zopár dráždivých fotiek v plavkách a už podľa snímkov zo zákulisia je vidno, že fotograf si s retušovaním nebude musieť robiť ťažkú hlavu. Dara totiž predviedla ukážkovú figúru, ktorú by jej mohla závidieť nejedna osemnástka.

 

Speváčka si tajomstvo svojho vzhľadu nenecháva pre seba, ale vo svojom blogu pravidelne zverejňuje informácie o tom, čo pre svoje telo a zdravie robí. Základom jej úspechu je vytrvalosť a sebadisciplína. Speváčka o sebe tvrdí, že sa diétami netrápi. Na svojom stole servíruje legendárny vývar z kostí, zje dokonca aj vajíčka. Sacharidy obmedzuje, no ak si ich už dopraje, tak jedine v ľahko stráviteľnej forme. Nedá dopustiť na bataty, či basmati ryžu. 

 

Každý deň sa hýbe. Fitnescentrum navštevuje dvakrát do týždňa, to strieda s hodinami pilatesu. Okrem toho miluje box a tiež nedá dopustiť na beh, respektíve rýchlu chôdzu. Tú praktizuje väčšinou podvečer. Podľa jej slov je lepšie ísť si zabehať do prírody, ako cvičiť pred televízorom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies