FOTO Daňové priznanie Cristiana Ronalda: Z toho, koľko zarobil minulý rok sa vám zatočí hlava

NETKY.SK • 9 December 2016, 14:32 • 2 min
FOTO Daňové priznanie Cristiana Ronalda: Z toho, koľko zarobil minulý rok sa vám zatočí hlava

MADRID – Firma, ktorá zastupuje Cristiana Ronalda obraňuje svoju hviezdu pred obvineniami z daňových únikov, tým že zverejnila je 227,2 miliónový príjem z minulého roku.

slovakia

left justify in out

Ronalda obvinili z toho, že sa vyhol plateniu daní, tým že svoje príjmy previedol na spoločnosti na Britských Panenských ostrovoch. Firma, ktorá portugalskú hviezdu reprezentuje však zverejnila finančné záznamy o jeho neuveriteľných príjmoch z roku 2015.

 

 

 

Bom dia 👍

Fotka uverejnená používateľom Cristiano Ronaldo (@cristiano),

 

Spoločnosť Gestifute, ktorú vlastnú futbalový agent Jorge Mendes, zverejnila Ronaldove daňové priznanie, ktorým chce uistiť daňové úrady, že im poskytli všetky potrebné papiere.

 

V dokumente sa uvádza, že 31-ročná hviezda Realu Madrid zarobila 23,5 milióna eur v Španielsku, kde pôsobí a 203,7 milióna zarobil v iných krajinách.

 

img

 

Ronaldo tak podľa týchto dokumentov zarobil v roku 2015 622 465 eur za deň, 4,36 milióna za týždeň a 18,7 milióna za mesiac.

 

 

 

Coming back home🔝👌😜

Video uverejnené používateľom Cristiano Ronaldo (@cristiano),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies