FOTO Ďalšia tragická nehoda: Vodič motocykla narazil do stromu a zomrel

NETKY.SK • 3 Júl 2015, 16:01 • 2 min
FOTO Ďalšia tragická nehoda: Vodič motocykla narazil do stromu a zomrel

BRATISLAVA - Polícia v Dunajskej Strede vyšetruje dopravnú nehodu, pri ktorej vo štvrtok večer zahynul 35-ročný vodič motocykla Honda CBR 600.

slovakia

left justify in out

Vodič jazdil v smere od Šamorína na Senec, keď v ľavotočivej zákrute nezvládol riadenie, zišiel mimo cesty a narazil do stromu. Vodič z Dunajskej Lužnej utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. ,,Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje," informovala hovorkyňa trnavskej polície Martina Kredatusová.

 

Zároveň polícia apeluje na vodičov, aby jazdili opatrne, bezpečne a plne sa venovali riadeniu. Zákon tiež hovorí, že vodič nesmie viesť vozidlo, ak je jeho schopnosť viesť vozidlo znížená únavou. ,,Počas horúcich letných dní sa únava môže dostaviť oveľa skôr ako za bežných klimatických podmienok, preto by vodiči, či už auta alebo motocykla, nemali zabúdať na dostatočný odpočinok pred jazdou.," dodala Kredatusová. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies