FOTO Cyklista, ktorého zrazila opitá záchranárka, zomrel

NETKY.SK • 6 Jún 2017, 10:17 • 2 min
FOTO Cyklista, ktorého zrazila opitá záchranárka, zomrel

TRNAVA – Cyklista, ktorého v nedeľu ráno v Paderovciach v okrese Trnava zrazila opitá záchranárka, dnes ráno v nemocnici zomrel.

slovakia

left justify in out

Informáciu potvrdili príbuzní obete. Štyridsaťštyriročný Igor utrpel pri dopravnej nehode vážne zranenia hlavy, hrudníka, horných aj dolných končatín. V jeho prípade nešlo o prvú nehodu, auto ho zrazilo aj pred šiestimi rokmi.

Nehoda sa stala v nedeľu krátko pred 07:00 v obci Paderovce v okrese Trnava. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vodička zišla z cesty a zrazila 44-ročného cyklistu, ktorý bol na cyklistickom chodníku. Muž po náraze spadol a ťažko sa zranil. Do nitrianskej nemocnice ho previezol vrtuľník.

 

Vodička, ktorá pracovala ako záchranárka a išla do práce, z miesta ušla. Policajti z Jaslovských Bohuníc ju našli asi dva kilometre za dedinou, namerali jej 1,25 promile alkoholu. Priznala sa, že cyklistu zrazila, no priebeh nehody si nepamätala. Šoférka zatiaľ nebola obvinená.

 

Pôvodne bola podozrivá z ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy z nedbanlivosti, z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky aj z neposkytnutia prvej pomoci, hoci jej to vyplývalo zo zamestnania. Po smrti obete bude skutok prekvalifikovaný na trestný čin usmrtenia z nedbanlivosti.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies