FOTO Český chlapec napísal Ježiškovi list a poslal ho na balónoch do neba: Jeho vianočné priania sa teraz splnia!

NETKY.SK • 8 December 2017, 11:27 • 2 min
FOTO Český chlapec napísal Ježiškovi list a poslal ho na balónoch do neba: Jeho vianočné priania sa teraz splnia!

Český chlapec sa rozhodol osloviť Ježiška po svojom a zdá sa, že mu to vyšlo.

slovakia

left justify in out

Vianoce sa blížia a ako už býva zvykom, deti v tomto čase píšu pre Ježiška listy, v ktorých ho žiadajú, aby im splnil túžby. Podobne to bolo aj v prípade malého Čecha menom Tomáš Slavík, ktorý sa rozhodol poistiť v tom, že Ježiško jeho odkaz nájde. Poslal ho preto na štyroch žltých héliových balónoch priamo za ním do neba.

 

Samotný Ježiško sa ale k listu zrejme nestihol dostať, našli ho však traja Poliaci v okolí mesta Poznaň, keď sa prechádzali po lese so svojimi psami. Tí si balóny všimli a majiteľov k nim doviedli.

 

Magdalena s priateľom Kamilom a kamarátkou Caro v prvej chvíli nevedeli, čo práve objavili. Pozreli sa však bližšie a na motúzikoch pripevnených k balónom našli zabalený ručne napísaný a vyzdobený list. Hoci bol v inom jazyku, okamžite si domysleli, o čo tu ide. List bol venovaný Ježiškovi.

 

Trojica neváhala a vianočnú poštu si pomocou prekladača preložila. Chlapček si v nej želá, aby jeho Vianoce boli tento rok nezabudnuteľné. Pripája tiež zoznam svojich tajných prianí, kde sa nachádzala prosba o auto na diaľkové ovládanie, stavebnicu, detské chemické laboratórium, ale aj cukríky pre brata či oblečenie.

 

Nálezcovia boli milým objavom natoľko dojatí, že sa rozhodli chlapca, ktorý neuviedol svoju adresu, vypátrať a všetky želania mu splniť. Pri hľadaní oslovili dokonca aj české veľvyslanectvo v Poľsku a aj poľskú ambasádu v Českej republike.

 

Ak by sa teda malého Tomáška podarilo vyhľadať, rozhodne by vďaka svojmu listu pre Ježiška na tieto Vianoce nikdy nezabudol.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies