FOTO Búrlivák Badr Hari na tribúne vedľa Cristiana Ronalda

NETKY.SK • 28 November 2013, 08:41 • 2 min
FOTO Búrlivák Badr Hari na tribúne vedľa Cristiana Ronalda

MADRID – Včera odohral Real Madrid záps Ligy majstrov proti tureckému mužstvu Galatasaray Istanbul. Biely balet dokázal zdolať svojho súpera 4:1 aj napriek tomu, že jeho najväčšia hviezda Cristiano Ronaldo sedela iba na tribúne.

slovakia

left justify in out

Počas zápasu sa kamery niekoľkokrát obrátili do VIP sekcie tribúny na madridskom štadióne Santiaga Bernabeua. Športových fanúšikov tam okrem Cristiana Ronalda určite zaujal aj jeho spolusediaci, ktorý je známy búrlivák a nielen preto, že bojuje v ringu.

Kickboxer marockého pôvodu Badr Hari sa prišiel pozrieť na zápas Realu Madrid a sedel hneď veľa Cristiana Ronalda. Marocký kickboxer, ktorý trénuje v Holandsku pod vedením trénera Mika Passeniera, sa stal slávnym najmä vďaka jeho vznetlivej povahe.

Minulý rok napadol Badr Hari na technopárty Sensation White holandského milionára Koena Everinka tak brutálnym spôsobom, že jeho čin bol klasifikovaný ako pokus o zabitie. Hari strávil 4 mesiace vo väzbe. Okrem toho bol niekoľkokrát obvinený z napadnutia a naposledy bol obviený z brania steroidov.

Hari sa naposledy objavil v ringu na galavečeri Noc Legiend, kde porazil bieloruskú legendu Alexeja Ignashova.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies