FOTO Britský pár prerábal byt päť rokov, vzniklo z neho okúzľujúce miesto

NETKY.SK • 8 Január 2016, 16:00 • 2 min
FOTO Britský pár prerábal byt päť rokov, vzniklo z neho okúzľujúce miesto

LONDÝN - Britský pár investoval 5 rokov života do rekonštrukcie bytu, a vzniklo z neho naozaj kúzelné miesto, v ktorom sa človek cíti ako v živej rozprávke.

slovakia

left justify in out

Štvorizbový byť sa nachádza v londýnskom North Gate a je situovaný s výhľadom na Regent park. Zvonku vyzerá ako typický pekný zámoček, no v momente ako sa otvoria dvere, sa jeho návštevník ocitne v nemom úžase.

 

Podlahy vyložené mramorom, steny zdobené maľbami s prírodnou tematikou, množstvo zrkadiel v priestore i v nábytku a krištálové lustre pripomínajú obrovskú vitrínu alebo palác pre bábiky.

 

Pobyt na tomto mieste ale nie je lacná záležitosť, mesačný prenájom stojí 20 000 libier (26829 eur). Ak by ste mali záujem o kratší pobyt, napríklad jeden týždeň, stačí zaplatiť „len“ 5000 libier (6707 eur). Keby sa niekto uchádzal o jeho kúpu, musel by zaplatiť aspoň 4 750 000 libier (6 371 990 eur). V cene je okrem iného aj vrátnik.

 

"Toto je určite jeden z najluxusnejších bytov, na aké som vo svojej doterajšej kariére narazil,“ povedal znalec bytov. "Majitelia ho piplali zhruba päť rokov, a dnes vidno, že to stálo za to. Keď som vošiel do domu prvýkrát, bol som úplne unesený. Nikdy predtým som nič také nevidel, keď som sa tam vrátil druhýkrát, bol som rovnako ohromený, ako predtým,“ dodal.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies