FOTO a VIDEO Škoda predstavila svoje SUV s neuveriteľnou výbavou!

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 12:48 • 2 min
FOTO a VIDEO Škoda predstavila svoje SUV s neuveriteľnou výbavou!

ŽENEVA - Vo Švajčiarsku v Ženeve začal 86. ročník mezinárodního automobilového veľtrhu. Nablýskané autá, krásne dievčatá a horúce automobilové novinky pritiahli množstvo ľudí z celého sveta.

slovakia

left justify in out

Veľkú dávku pozornosti pritiahla v Ženeve aj Škoda a jej koncept VisionS. Je to prvý “nástrel” ako by malo vyzerať skutočné mladoboleslavské SUV. 

 

“Táto prezentácia odštartovala našu veľkú ofenzívu v segmente SUV” prehlásil generálny riaditeľ Škoda Auto Bernhard Maier. “To auto je už veľmi podobné tomu reálnemu - okrem interiéru” doplnil šéfdesigner Škoda Auto Jozef Kabaň. 

 

 

Pre škodovku je to zlomová chvíľa. Segment SUV je pre automobilový trh kľúčový a v posledných rokoch sa k nemu upiera zrak všetkých. “Teraz môžem prezradiť, že toto nebude iba jediné SUVčko. Budeme mať ďalšie a jedno i v segmente tých malých” sľúbil riaditeľ firmy Luboš Vlček.

 

Nové SUVčka v Ženevě predstavila aj automobilka Audi a Maserati. 

 

Nikdy nekončiacu prácu majú na výstave hlavne čističi. Autá sa musia lesknúť vždy a za každú cenu. Automobilová výstava v Ženeve potrvá do 13. marca.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies