FOTO a VIDEO Pouličná fenka sa ujala odvrhnutého novorodenca, niekoľko dní sa o neho starala

NETKY.SK • 11 December 2017, 17:27 • 2 min
FOTO a VIDEO Pouličná fenka sa ujala odvrhnutého novorodenca, niekoľko dní sa o neho starala

Ľudia sú vraj najinteligentnejšie tvory na planéte a hrdíme sa tým, že ako jediní máme dušu. Avšak zvieratá nám ešte stále dávajú mravné lekcie.

slovakia

left justify in out

To, že domáce psy majú radi ľudí, je normálne, ale čo motivovalo túto hladnú pouličnú fenku postarať sa o malého človiečika? Súcit? Materinský pud?

 

Užasnutá Argentínka sa verejne podelila prostredníctvom televízie o jedinečnú situáciu, ktorej bola svedkom. Žena na ulici začula zvláštne zvuky. Preskúmala okolie a kríkoch našla srdcervúci obraz: Pouličná zanedbaná fenka, okolo ktorej sa hmýrili šteniatka, svojim telom zahrievala aj bábätko.

 

img

 

Argentínčanka okamžite zavolala sanitku i políciu. Vyšetrovaním sa zistilo, že matkou novorodenca je 33-ročná žena trpiaca depresiami. Dieťa porodila a nechala ho samé v parku, kde bolo celé dva dni. Prípad sa odohral v roku 2013, no šľachetnosť fenky stojí za zmienku aj dnes.

 

Fenka dostala meno Way a skončila v útulku. Možno sa jej už ujala milujúca rodina. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies