Florentina Péreza čaká už štvrté funkčné obdobie v klube

NETKY.SK • 2 Jún 2013, 15:37 • 2 min
Florentina Péreza čaká už štvrté funkčné obdobie v klube

MADRID - Florentino Pérez nenašiel protikandidáta a bude prezidentom španielskeho futbalového klubu Real Madrid minimálne do roku 2017. Šesťdesiatšesťročného rodáka z metropoly Španielska čaká už štvrté funkčné obdobie v klube. Prvýkrát sa stal šéfom "bieleho baletu" v roku 2000. Slávnostná inauguračná ceremónia sa uskutoční v utorok.

slovakia

left justify in out

Pérez je známy vďaka ére Los Galácticos, počas ktorej priviedol do Realu viaceré hviezdy za astronomické sumy. Medzi jeho najdrahšie nákupy patria príchody Cristiana Ronalda (94 miliónov eur v roku 2009), Kaká (65,8 milióna eur/2009), Zinedina Zidana (76 miliónov eur/2001), Luísa Figa (58,5 milióna eur/2000) a Ronalda (43 miliónov eur/2002). Staronový prezident sa bude momentálne musieť zaoberať otázkou nového trénera po ukončení trojročnej spolupráce s Portugalčanom Josém Mourinhom. Najhorúcejším kandidátom je Talian Carlo Ancelotti z Paríža Saint-Germain, ktorého sa však nechcú vzdať katarskí majitelia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies