FL: V Dunajskej Strede si želajú víťaznú jesennú derniéru

NETKY.SK • 4 December 2015, 11:09 • 2 min
FL: V Dunajskej Strede si želajú víťaznú jesennú derniéru

BRATISLAVA - Futbalisti Dunajskej Stredy privítajú v záverečnom jesennom 19. kole najvyššej slovenskej súťaže hráčov FC ViOn Zlaté Moravce a túto derniéru by v sobotu 5. decembra podvečer od 17.00 h radi úspešne zvládli. Klub zo Žitného ostrova, ktorý figuruje na 6. mieste vo fortunaligovej tabuľke, má momentálne o poltucet bodov viac ako deviaty v klasifikácii tím od Žitavy.

slovakia

left justify in out

"Čaká na nás veľmi ťažký zápas. V drese súpera hrá Tawamba Kana, ktorý je momentálne vo výbornej forme - s 11 gólmi vedie tabuľku strelcov. V predchádzajúcom kole proti Myjave podali Zlaté Moravce veľmi dobrý výkon, prehrali dosť smolne (1:3, pozn.)," citovala oficiálna internetová stránka dunajskostredského klubu slová trénera DAC-u Tomislava Mariča, ktorý ešte poznamenal: "Bude to tvrdý a bojovný duel, pravdepodobne opäť vysoko taktický, pre divákov možno menej atraktívny. Pre nás je prvoradé sa poriadne pripraviť. Jednoznačne chceme udržať body doma a pripraviť divákom víťaznú rozlúčku."


Brankár FC DAC 1904 Tomáš Tujvel si v ostatnom ligovom stretnutí v Podbrezovej udržal čisté konto, už štvrtýkrát v sezóne 2015/2016. "Každá nula určite poteší, ale do Podbrezovej sme išli s cieľom vyhrať. Chceli sme z posledných troch kôl maximálny počet deväť bodov, tento cieľ už s určitosťou nesplníme. Pred nami je ešte posledný zápas jesene doma proti Zlatým Moravciam. Verím, že v sobotu zvíťazíme a môžeme ísť pokojnejšie na oddych," vyjadril sa na klubovom webe 32-ročný Tujvel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies