EURO 2020: Besedin po faule od Danielsona už Ukrajine nepomôže

NETKY.SK • 1 Júl 2021, 12:34 • 2 min
EURO 2020: Besedin po faule od Danielsona už Ukrajine nepomôže

Ukrajinský útočník Arťom Besedin bol v poslednom osemfinálovom súboji na ME vo futbale na ihrisku len sedem minút, keď sa mu na chvíľku zrútil svet.

slovakia

left justify in out

Po tvrdom zákroku švédskeho obrancu Marcusa Danielsona na jeho ľavé koleno v 98. min Besedin strávil na ihrisku už len najbližšie tri minúty, aj to v bolestiach na trávniku

 

img


Neskoršia diagnóza s viacnásobným svalovým zranením a poškodením krížneho väzu v kolene znamená, že 25-ročný hráč Dynama Kyjev na ME predčasne skončil.

 

Po konzultácii hlavného arbitra Danieleho Orsata so systémom videorozhodcu Danielson videl za svoj surový zákrok červenú kartu. Ukrajinci napokon v Hampden Parku v Glasgowe zdolali Švédov 2:1 po predĺžení a vo štvrťfinále budú v Ríme súperom Angličanov.

 

Viac o zápase sa dozviete: EURO 2020: Müller zahodil nemožné a Angličania trestali, Ukrajina rozhodla gólom v predĺžení


"Presnejšiu diagnózu je možné stanoviť po vykonaní magnetickej rezonancie. Je však zrejmé, že také zranenie si vyžaduje dlhodobú liečbu, ktorú Arťom v blízkej budúcnosti nemôže podstúpiť," uvádza sa vo vyhlásení Ukrajinského futbalového zväzu, cituje ho portál ORF.

 

Video nie je vhodné pre citlivé povahy!


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies