FL: Trenčania zosumarizovali akciu 'Hviezdy deťom', suma opäť narástla

NETKY.SK • 11 November 2014, 08:54 • 2 min
FL: Trenčania zosumarizovali akciu 'Hviezdy deťom', suma opäť narástla

TRENČÍN - Slovenský futbalový klub AS Trenčín zosumarizoval 6. ročník charitatívno-športového podujatia "Hviezdy deťom".

slovakia

left justify in out

Akciu uzavrelo odovzdávanie šekov, ktoré sa uskutočnilo pred zápasom proti Ružomberku v priestoroch hotela Elizabeth. Vďaka partnerom výška vybraného príspevku aj tento rok narástla. Na charitatívne účely putovalo spolu 22.595 eur. Počas šiestich rokov Trenčania s podporou mnohých spoločností, drobných firiem a jednotlivcov venovali prevažne v regióne Trenčianskeho kraja na charitatívne účely dohromady 85.113 eur.
      

Pre fanúšikov bol tento rok okrem bohatého sprievodného programu najväčším lákadlom fakt, že na špeciálne postavenom ihrisku s umelou trávou predviedol svoje brankárske umenie držiteľ Stanleyho pohára Marián Gáborík. Jeden z najlepších slovenských hokejistov si napriek nabitému programu opäť našiel čas, aby podporil akciu „Hviezdy deťom“. Silný hokejový výber mal vo svojom strede okrem už spomenutého Mariána Gáboríka aj Mariána Hossu, Tomáša Kopeckého, Tomáša Tatara, Andreja Sekeru, Tomáša Jurča, Richarda Pánika a ďalších. Futbalistov viedlo trio reprezentantov Juraj Kucka, Stanislav Šesták a Erik Jendrišek.
      

Už tradičné podujatie potvrdilo aj v tomto roku, že je jednou z hlavných akcií leta nielen v regióne Trenčína. Svojou účasťou to potvrdili aj zúčastnení športovci a tisícky fanúšikov na Mierovom námestí v metropole Považia. "Tešíme sa, že sa nám každoročne darí pritiahnuť do Trenčína množstvo tých najlepších slovenských športovcov,“ povedal k akcii marketingový manažér AS Trenčín a jeden zo zakladateľov projektu "Hviezdy deťom" Igor Schlesinger.
      

Celý deň bol určený najmä deťom, ktoré mali svoje hokejové a futbalové idoly priam na dosah. Po druhý raz sa uskutočnil aj futbalový turnaj najväčších nádejí slovenského futbalu do deväť rokov. "Už vďaka tomu, že sa nám darí zorganizovať takúto akciu priamo v centre Trenčína, môžeme hovoriť o spokojnosti. Skutočný pocit radosti však príde vždy až po akcii, kedy zistíme akou sumou pomôžeme deťom," dodal Schlesinger.
      

Tak ako každý rok, aj tentoraz bol výťažok tvorený najmä príspevkami firiem. "Mnohé z nich sú s nami už od začiatku," povedal Schlesinger a na záver dodal: "Aj touto cestou sa chceme ešte raz poďakovať všetkým partnerom, športovcom, podporovateľom, fanúšikom, divákom a spoluorganizátorom."

      

"Hviezdy deťom 2014": Stanislav Šesták, Richard Lásik, Erik Jendrišek, David Depetris, Tomáš Vestenický, Juraj Kucka, František Kubík, Ľuboš Guldan, Veronika a Daniela Nízlové, Igor Šemrinec, Ivan Baranka, Andrej Sekera, Tomáš Kopecký, Tomáš Tatar, Marián Hossa, Richard Lintner, Marcel Hossa, Tomáš Jurčo, Richard Pánik, Mário Bližnák, Branko Radivojevič, Marián Gáborík, Peter Kleščík, Tomáš Malec, Ramón, Kingsley Madu, Milan Rundič, Peter Čögley, Aldo Baéz, Moses Simon, Haris Hajradinovič, Karol Mondek, Jakub Holúbek, Jairo, Stanislav Lobotka, Patrik Mišák, Matúš Opatovský, Miloš Volešák



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies