FL: Senická obrana skúsi zastaviť trenčiansku ofenzívu

NETKY.SK • 27 November 2015, 11:50 • 2 min
FL: Senická obrana skúsi zastaviť trenčiansku ofenzívu

TRENČÍN - V nedeľnom záverečnom stretnutí 18. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže na seba narazia dve mužstvá s výbornou formou.

slovakia

left justify in out

AS Trenčín, ktorý ťahá šnúru siedmich fortunaligových víťazstiev v rade, v priamom prenose RTVS od 14.00 h bude hostiť FK Senica. Hostia v ostatných piatich vystúpeniach triumfovali štyrikrát, pričom inkasovali len dva razy pri prehre na pôde bratislavského Slovana. Trenčania v tejto sezóne I. ligy nastrieľali už 40 zásahov.

 

"Strelecká produktivita súpera, pochopiteľne, vzbudzuje rešpekt, my sme však v ostatných dueloch nedostávali góly. Do Trenčína teda nemôžeme ísť s prehnanými obavami. Sústredíme sa na naše prednosti. Na nich budeme stavať. Rozhodne výsledok po 90 minútach," znelo predzápasové vyjadrenie trénera Záhorákov Juraja Sabola na oficiálnej internetovej stránke senického klubu. Mladý kouč zreorganizoval systém hry svojho tímu na formáciu 3-5-2. "Vždy a všade vidím rezervy. Máme pred sebou ešte veľa práce, najmä na prechode smerom do útoku. Zostal nám čas, aby sme to doriešili. Budeme na tom tvrdo drieť," dodal Sabol na webe fksenica.eu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies