FL: Ružomberok skúša brankára Šavola

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 12:20 • 2 min
FL: Ružomberok skúša brankára Šavola

RUŽOMBEROK - Slovenský futbalový prvoligista MFK Ružomberok skúša v týchto dňoch dvadsaťjedenročného stredopoliara Borisa Turčáka aj brankára Mateja Šavola. Informoval klubový web "Ruže".

slovakia

left justify in out

K tímu sa aktuálne pripojil aj brankár Matej Šavol, a tak sa výrazne znížili šance na zotrvanie gólmana Jána Maleca. "Keďže rokujeme so Šavolom, s Malecom sa zatiaľ nepočíta," konštatoval pre klubový web športový riaditeľ MFK Ružomberok Erik Kendera.
      

Šavol je rodák z Ružomberka, kde aj dlhý čas pôsobil. Pozornosť fanúšikov, a aj širokej verejnosti, upútal v sezóne 2006/2007, keď v Slovenskom pohári chytil v penaltovom rozstrele všetky štyri jedenástky Spartaka Trnava, vďaka čomu mal veľký podiel na šokujúcom postupe ružomberskej rezervy cez favorizované A-mužstvo trnavského Spartaka. V júli 2008 prestúpil do českého SIAD Most, odkiaľ viedli jeho kroky v roku 2010 do Liptovského Mikuláša, s ktorým má momentálne platnú zmluvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies