FL: Na Záhorí víťazstvo Senice, kuriózny gól Košičana Nováka

NETKY.SK • 7 Marec 2015, 07:18 • 2 min
FL: Na Záhorí víťazstvo Senice, kuriózny gól Košičana Nováka

SENICA - Futbalisti Senice dali zabudnúť na smolnú prehru v závere stretnutia v Ružomberku (1:2) a nový tréner "Záhorákov" Jozef Kostelník sa v piatok večer tešil z prvého bodového zisku.

slovakia

left justify in out

Jeho zverenci v zápase 21. kola najvyššej slovenskej súťaže zdolali MFK Košice 3:1 a upevnili si tretiu priečku v tabuľke Fortuna ligy s 33 bodmi. "Východniari" po remíze v Podbrezovej v druhom jarnom vystúpení nezabodovali a v klasifikácii im patrí stále 7. priečka s 23 bodmi.


Hrdinom stretnutia sa stal Tomáš Majtán, ktorý strelil dva góly. Dvadsaťsedemročný útočník najskôr pohotovým volejom v 18. min poslal domácich do vedenia a potom po hodine hry aj stanovil konečný rezultát. Medzitým v 40. min vyrovnali Košičania kuriózne zásluhou Jána Nováka: ten z pravej strany odcentroval a lopta prekvapujúco skončila za chrbtom brankára Senice Šullu, ktorý na ňu nedosiahol. Ešte pred odchodom do kabín však Hlohovský upokojil domácich priaznivcov, keď "prepálil" srbského gólmana Stijakoviča. Po zmene strán dielo dokonal spomenutý Majtán.

Futbal - Fortuna liga 2014/2015 - 21. kolo - piatok:

FK Senica - MFK Košice 3:1 (2:1)
Góly: 18. a 60. Majtán, 44. Hlohovský - 40. J. Novák, bez kariet, rozhodovali: Marhefka - Mókoš, D. Hrčka, 1202 divákov

 

 

Zostavy:

Senica: Šulla - Privrel, Kóňa, P. Pavlík, Kalabiška - Hušek, L. Opiela - J. Kosorin (77. M. Kosorin), Hlohovský, Komara (89. T. Královič) - Majtán (90. S. Mráz)
MFK Košice: Stijakovič - Ostojič, Bašista, Djordjevič, Sekulič - Šinglár - Viazanko, T. Huk, Pačinda, Haskič (78. Pavúk) - J. Novák (67. B. Gáll)

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies