FL: Hráči v Slovane myslia iba na majstrovský titul, chcú bodovať naplno

NETKY.SK • 27 November 2015, 13:48 • 2 min
FL: Hráči v Slovane myslia iba na majstrovský titul, chcú bodovať naplno

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava pôjdu do záverečných dvoch kôl jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže s cieľom priblížiť sa vedúcemu AS Trenčín a zároveň sa vzdialiť prenasledovateľom za nimi.

slovakia

left justify in out

"V prvom rade sa sústredíme na naše výkony a výsledky. V hre je ešte veľa bodov, a aj Trenčín určite do konca sezóny zakopne. Podstatné je, aby sme zbierali body, inak ich nedostihneme. Myslíme iba na majstrovský titul a chceme ho získať. Musíme bodovať v každom stretnutí naplno," vyhlásil na oficiálnej internetovej stránke bratislavského klubu stredopoliar Karol Mészáros.


"Belasí" v sobotu v 18. kole Fortuna ligy 2015/2016 cestujú do Skalice, jeseň uzavrú domácim duelom proti Žilinčanom (v nedeľu 6. decembra o 14.00 h). "Neradi by sme niekoho podcenili. Skaličania si dobre uvedomujú, v akej situácii sa nachádzajú. Vedia, že aj oni potrebujú body, ak sa chcú zachrániť. Vybehnú na nás na sto percent a s cieľom prekvapiť. Treba, aby sme predviedli svoju hru a jednoznačne zvíťazili. Koncentrujeme sa na zvládnutie súboja so Skalicou a následne na úspech nad Žilinou. Tieto zápasy nám v ideálnom prípade umožnia atakovať Trenčín, ale aj odpútať sa od prenasledovateľov," povedal ďalej na webe skslovan.com 22-ročný Mészáros.


Galantský rodák po zranení dostáva viac priestoru na trávniku: "Teším sa z každej minúty, ktorú mi tréner dopraje. Potrebujem dať gól, ten by ma povzbudil. Verím, že potom budem pre mužstvo väčším prínosom. Snažím sa vždy bojovať na maximum v zápasoch i tréningoch. Práve zásah by mi pomohol, aby som hral s väčšou ľahkosťou."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies