FL: Derby Trnavy so Slovanom bez fanúšikov hostí

NETKY.SK • 28 Október 2014, 15:02 • 2 min
FL: Derby Trnavy so Slovanom bez fanúšikov hostí

TRNAVA - Dohrávané derby 3. kola Fortuna ligy medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava (štvrtok 30. októbra o 14.00 h) sa uskutoční bez fanúšikov hosťujúceho tímu.

slovakia

left justify in out

"ŠK Slovan Bratislava nepožiadal o vstupenky do sektoru hostí na blížiaci sa derby zápas FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava, a teda sektor hostí bude uzatvorený. Dôvodom tohto rozhodnutia je fakt, že na klub sa neobrátilo žiadne oficiálne či neoficiálne zoskupenie fanúšikov Slovana, ktoré by prejavilo záujem vycestovať a povzbudiť náš klub v Trnave. Toto rozhodnutie bolo prijaté aj s ohľadom na skutočnosť, že klub, ktorý požiada o vstupenky do sektoru hostí, následne preberá plnú zodpovednosť za sektor," uvádza sa na oficiálnej internetovej stránke "belasých".

 

"S fanúšikmi Slovana sa v hľadisku neráta, ich sektor zostane prázdny. Vzhľadom k tomu, že v zmysle článku 11 Rozpisu súťaže na sezónu 2014/2015 nepožiadal ŠK Slovan Bratislava o lístky do sektoru hostí, ten zostane zatvorený, pričom lístky si nebude možné zakúpiť ani pred stretnutím v pokladniach Štadióna Antona Malatinského," poskytol v tlačovej správe stanovisko "andelov" ich PR a event manažér Marek Ondrejka.

 

Stretnutie sa malo pôvodne uskutočniť ešte koncom júla, ale pre povinnosti oboch klubov v pohárovej Európe ho preložili až na koniec októbra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies