FK Senica registruje už 3 víťazstvá

NETKY.SK • 16 August 2016, 13:54 • 2 min
FK Senica registruje už 3 víťazstvá

SENICA - Futbalisti Senice si v posledných troch vystúpeniach vo Fortuna lige 2016/2017 pripísali plný počet 9 bodov a skóre 7:0, čo po dvoch úvodných prehrách aktuálneho ročníka znamenalo posun mužstva v tabuľke najvyššej súťaže na súčasné 4. miesto a spokojnosť v klube.

slovakia

left justify in out

Tieňom víkendového tesného víťazstva v Zlatých Moravciach (1:0) boli zranenia dvoch španielskych legionárov v drese tímu zo Záhoria: už v 7. min sa porúčal z trávnika útočník Guillermo Andrés López a po hodine hry aj jeho krajan, stredopoliar Francisco de Borja Docal Saiz.


"Guille vyzerá trochu horšie, ako sme očakávali, čo znamená, že minimálna doba liečenia bude približne dva týždne. Povedal by som, že to bol na neho veľmi nepríjemný zákrok, ktorý zostal úplne bez povšimnutia hlavného rozhodcu. Môžem súhlasiť s tým, že ten zákrok nevidel, ale asistent arbitra ho videl veľmi jasne. Podľa mňa išlo o zákrok minimálne na žltú kartu a v zápase nebol ohodnotený ani ako nedovolený," citovala oficiálna internetová stránka senického klubu slová asistenta trénera Vojtecha Žitného na margo 23-ročného Gullerma Lópeza.


O rok starší Borja Docal bude tiež nútene stáť. "V protipohybe robil ťažkú kľučku, a to spôsobilo, že má pravdepodobne poškodený vnútorný väz v pravom kolene. Každopádne čakáme na korektnú diagnózu po magnetickej rezonancii," doplnil informácie Vojtech Žitný, asistent trénera Miroslava Mentela.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies