Fitneska Bániková najlepšia v hodnotení SAKFST za rok 2016

NETKY.SK • 23 Január 2017, 07:26 • 2 min
Fitneska Bániková najlepšia v hodnotení SAKFST za rok 2016

ŽIAR NAD HRONOM - Ocenenie pre najúspešnejšieho športovca v rámci Slovenskej asociácie kulturistiky, fitnes a silového trojboja (SAKFST) za rok 2016 získala fitneska Eva Bániková. Slávnostné vyhodnotenie a vyhlásenie najlepších pretekárov SAKFST sa v sobotu uskutočnilo v Dome kultúry v Žiari nad Hronom. Informuje o tom portál mozolani.com.

slovakia

left justify in out

Bániková si vybojovala zlatú medailu na novembrových IFBB majstrovstvách sveta v poľskom Bialystoku v kategórii fitnes nad 163 cm a na najvyšší stupienok vystúpila aj na decembrovom svetovom šampionáte junioriek v Santo Domingu v Dominikánskej republike. Na májových majstrovstvách Európy v španielskej Santa Susanne skončila strieborná v kategórii fitnes junioriek a štvrtá medzi seniorkami.

 



Prehľad najúspešnejších pretekárov Slovenskej asociácie kulturistiky, fitnes a silového trojboja za uplynulý rok 2016:

Najlepší športovec SAKFST za rok 2016:
Eva Bániková (fitnes)

Ďalší ocenení bez poradia:
Muži a ženy: Dominika Multáňová (fitnes), Tomáš Haršány (silový trojboj), Elena Masaryková (body fitnes), Fridrich Matejík (silový trojboj), Sabína Pleváková (bikiny fitnes), Patrik Štiglic (klasická kulturistika), Ivana Horná (silový trojboj), Timea Trajteľová (bikiny fitnes), Tatiana Kožuchová (fitnes), Róbert Valach (silový trojboj), Saskia Cakoci (bikiny fitnes), Igor Kočiš (kulturistika), Lucia Košecká (body fitnes).

Juniori: Erik Sipos (silový trojboj), Kristína Juricová (fitnes), Lukáš Škríb (silový trojboj), Adrián Perháč (silový trojboj), Alexandra Kovalská (fitnes), Roman Pecho (silový trojboj), Michal Zaukolec (klasická kulturistika).

Deti: Katarína Kuzmová, Nelli Novodomská (obe detský fitnes)




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies