Fitnes: Pod vedením nového prezidenta skončili!

NETKY.SK • 21 December 2016, 13:15 • 2 min
Fitnes: Pod vedením nového prezidenta skončili!

BRATISLAVA - Členovia výkonného výboru Slovenskej asociácie kulturistiky, fitnes a silového trojboja (SAKFST) rozhodli ku dňu 19. decembra o ukončení spolupráce s tromi trénermi reprezentácie vo fitnes.

slovakia

left justify in out

Svoje pôsobenie ukončili kouč mužov Ľuboš Matejíčka, trénerka žien Natália Révajová-Lenártová ako aj Anna Mozoláni, ktorá mala na starosti najmladšiu generáciu fitnesiek - deti. Dočasným vedením týchto reprezentácií bol poverený Ľubomír Hečko. Informácie priniesla oficiálna internetová stránka Slovenskej asociácie kulturistiky, fitnes a silového trojboja sakst.sk.

 

Ako je známe, od začiatku decembra je novým prezidentom SAKFST Boris Mlsna. Na volebnej konferencii v Trenčíne získal v tajnej voľbe 80 hlasov, dovtedajší šéf asociácie Milan Čížek mal podporu 58 delegátov. Členmi nového výkonného výboru SAKFST sa stali Peter Antal (viceprezident pre kulturistiku a fitnes), Pavol Kovalčík (viceprezident pre silový trojboj a tlak na lavičke), Ľubomír Hečko (zástupca pretekárov kulturistiky a fitnes), Pavol Müller (zástupca pretekárov silového trojboja) a Samuel Pavlík (kontrolór), všetci vystupovali pri voľbách ako jediní kandidáti.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies