Firmu prepadol so zbraňou v ruke, pátra po ňom polícia

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 16:30 • 2 min
Firmu prepadol so zbraňou v ruke, pátra po ňom polícia

BRATISLAVA - Policajti z Malaciek pátrajú po neznámom ozbrojenom páchateľovi lúpežného prepadnutia jednej z firiem na Ulici 1. mája v Malackách.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, ozbrojený páchateľ vošiel do firmy pred 14:00 a od zamestnankyne žiadal peniaze. Tá mu z obavy o život a zdravie vydala do škatule, ktorú si páchateľ do firmy so sebou priniesol, zatiaľ nezistené množstvo peňazí. Páchateľ následne ušiel smerom na ulice Martina Rázusa a Kukučinovu. V čase prepadu sa v priestoroch firmy nachádzali traja zamestnanci.

 

Páchateľ je vysoký 175 až 180 cm, štíhlej postavy. Oblečený mal biely overal, na hlave šiltovku a nasadené mal slnečnými okuliarmi. Ozbrojený bol krátkou guľovou zbraňou. 

 

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri objasnení tohto prípadu, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies