Firme spájanej so Salmanovovcami odobrali povolenie pre daňový sklad

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 06:29 • 2 min
Firme spájanej so Salmanovovcami odobrali povolenie pre daňový sklad

BRATISLAVA - Firme Carat Distillery, ktorá sa spája s rodinou Salmanovovcov, mali odobrať povolenie na prevádzkovanie daňového skladu. Spoločnosť sa proti rozhodnutiu môže ešte brániť. Vo svojom hlavnom spravodajstve o tom dnes informovala televízia Markíza.

slovakia

left justify in out

Bez spomínaného povolenia spoločnosť nemôže vyrábať, spracúvať ani uvádzať do obehu lieh. "Vzhľadom na to, že tento prípad ešte nie je ukončený, nemôžeme poskytovať bližšie informácie," uviedla hovorkyňa Finančnej správy SR Patrícia Macíková.
      

Spoločnosť v stanovisku pre televíziu Markíza odkázala, že si medializáciu neželá. "Je neštandardné, že vám niekto poskytuje informácie, ktoré sú v režime daňového tajomstva. Jednoznačne sa tým dopúšťa protiprávneho konania, ktoré môže mať až trestnoprávny rozmer," napísala v stanovisku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies