Firma AAA Auto plánuje v tomto roku expanziu

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 12:02 • 2 min
Firma AAA Auto plánuje v tomto roku expanziu

BRATISLAVA - Predajca ojazdených áut, spoločnosť AAA Auto, plánuje v tomto roku expandovať. Firma chce dosiahnuť v tomto roku, a to aj v Poľsku a v Maďarsku, rovnakú hustotu pokrytia autocentrami, akú má v súčasnosti na Slovensku a v Českej republike, kde je prítomná v každom kraji.

slovakia

left justify in out

"Stále vidíme priestor pre ďalšiu expanziu na Slovensku alebo v Českej republike, kde budeme okrem otvárania nových pobočiek neustále rozširovať kapacitu súčasných autocentier. V Maďarsku a v Poľsku pôjdeme každý rok minimálne do jedného nového mesta. Naším zámerom je expandovať tiež do ďalších krajín v regióne, ale najviac sa teraz zameriame na Poľsko,“ uviedla generálna riaditeľka AAA Auto Karolína Topolová.

 

Vďaka expanzii by mal počet pobočiek dosiahnuť štyridsať, s celkovou ponukou minimálne 12 tisíc vozidiel v štyroch krajinách. V minulom roku predalo AAA Auto takmer 64 tisíc vozidiel a medziročne zvýšilo objem svojich predajov o 12,3 %. V tomto roku spoločnosť očakáva podobný rast, doteraz už predala vyše 12 tisíc vozidiel.
Na Slovensku sa v tomto roku zvýši počet pobočiek autocentier na 13. Na jar pribudne nové autocentrum v Trnave s kapacitou 200 vozidiel. Pobočka v Prešove zvýši svoju ponuku o 100 vozidiel, v Michalovciach a Lučenci o 70 a v Trenčíne o 100. "Celková ponuka AAA Auto na Slovensku sa zvýši o 470 až 500 vozidiel na viac než 4 500,“ dodala spoločnosť.

 

V Poľsku v súčasnosti už nemá spoločnosť svoje autocentrum. V polovici apríla tohto roka však plánuje oznámiť svoj návrat do Poľska, kde znovuotvorí autocentrum pre Varšavu na jej predmestí Piaseczno s kapacitou 500 ojazdených vozidiel. Počet autocentier u nášho severného suseda by koncom tohto roka mohol dosiahnuť štyridsiatku.

 

V pobočke v Prahe chce spoločnosť navýšiť kapacitu vystavených vozidiel o 500. Celková ponuka AAA Auto v Českej republike na 21 pobočkách sa zvýši minimálne o 1 100 áut na viac ako 8 000 vozidiel. V Maďarsku otvorí tento rok AAA Auto novú pobočku v Székesfehérvári s kapacitou 200 vozidiel. "Počas roka sa rozhodne o prípadnom spustení prevádzky nového autocentra v Szegede,“ konštatovala firma.

 

Skupina AAA Auto pôsobí na trhu 23 rokov. Prevádzkuje sieť 34 pobočiek v Českej republike, na Slovensku a v Maďarsku. Počas svojej existencie obslúžila vyše 1,6 mil. zákazníkov. Skupinu AAA Auto koncom vlaňajška prevzal britsko-poľský investičný fond Abris.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies