Fiorentinu povedie Vincenzo Montella

NETKY.SK • 11 Jún 2012, 13:04 • 2 min
Fiorentinu povedie Vincenzo Montella

Fiorentinu povedie Vincenzo Montella - Futbal Novým trénerom talianskeho futbalového klubu AC Fiorentina sa stal Vincenzo Montella. V pondelok o tom informovalo vedenie účastníka Serie A.

slovakia

left justify in out

img

Novým trénerom talianskeho futbalového klubu AC Fiorentina sa stal Vincenzo Montella. V pondelok o tom informovalo vedenie účastníka Serie A.

      Bývalý taliansky reprezentant podpísal s Fiorentinou dvojročný kontrakt s opciou na tretí rok. Vo funkcii nahradí Delia Rossiho, ktorý musel odísť v závere uplynulej sezóny po fyzickom útoku na vlastného zverenca Adema Ljajiča. Stalo sa tak v stretnutí proti Novare (2:2). Rossi ešte v priebehu prvého polčasu stiahol za stavu 0:2 pre hostí srbského reprezentanta. Ten reagoval na striedanie ironickým gestom a pravdepodobne si neodpustil smerom ku kormidelníkovi niekoľko "štipľavých" slov. Rossimu vzápätí praskli nervy a na svojho zverenca zaútočil.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies