Filip Kiss: Som rád, že som prišiel do dobrého mužstva

NETKY.SK • 21 August 2015, 18:15 • 2 min
Filip Kiss: Som rád, že som prišiel do dobrého mužstva

HAUGESUND - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Filip Kiss, ktorý pred niekoľkými dňami zamieril na ročné hosťovanie do nórskeho klubu FK Haugesund, vyhlásil, že je pripravený čeliť vysokým nárokom zo strany priaznivcov svojho nového zamestnávateľa.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa veľmi dobre. Čaká nás ťažká práca, ale teším sa na ňu. Myslím si, že už mám nejaké skúsenosti, takže som pripravený na novú výzvu. Som rád, že som prišiel do dobrého mužstva a verím, že budem hrávať. To bol hlavný dôvod, prečo som sem prišiel," vyhlásil 24-ročný kmeňový hráč waleského Cardiff City v rozhovore pre nórsku rozhlasovú stanicu RAD102.


Aktuálne 11. mužstvo najvyššej nórskej súťaže najbližšie čaká nedeľňajší duel proti tímu FK Bodö/Glimt. "Mal som dobrú prípravu a odohral niekoľko zápasov. Samozrejme, to sa nedá porovnať, pretože v Nórsku som prišiel do rozbehnutej sezóny. Uvidíme, či nastúpim. Bol by som rád, keby ma tréner poslal na ihrisko," dodal rodák z Dunajskej Stredy, ktorý má na svojom konte osem reprezentačných štartov.


Haugesund sa o slovenského defenzívneho stredopoliara zaujímal už od decembra minulého roka. Kiss strávil posledné dve sezóny na hosťovaní v škótskom Ross County, kde v 48 ligových stretnutiach strelil šesť gólov.


Filip Kiss sa cez bratislavské kluby Inter, Artmediu Petržalka a Slovan dostal do Cardiffu v roku 2011, kde bol najprv rok na hosťovaní a v roku 2012 ho waleský klub získal natrvalo. V ročníku 2012/2013 bol Cardiff nováčikom Premier League, slovenský záložník prestal dostávať príležitosti, preto odišiel do Škótska, kde sa pri debute uviedol dvoma gólmi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies