Fifth Harmony vydajú tento rok nový album

NETKY.SK • 9 Január 2017, 08:57 • 2 min
Fifth Harmony vydajú tento rok nový album

BRATISLAVA - Americká dievčenská skupina Fifth Harmony vydá tento rok nový album. Pôjde o ich prvú nahrávku od odchodu Camily Cabello, ktorá formáciu opustila v decembri.

slovakia

left justify in out

V skupine tak zostali Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane a Lauren Jauregui. Tri dni po odchode 19-ročnej Cabello si vydavateľstvá Epic Records a Syco uplatnili opciu na túto formáciu, čím jej umožnili začať prípravy na tretiu štúdiovku.

 

Jej názov ani termín vydania však zatiaľ nie sú známe. Cabello, ktorá vlani spolupracovala napríklad s rapperom Machine Gun Kellym či spevákom Shawnom Mendesom, zas údajne pripravuje svoj debutový sólový singel.


Skupina Fifth Harmony sa preslávila v americkej verzii súťaže The X Factor, kde v roku 2012 skončila na tretej priečke.

 

Predvlani vydali debutový album Reflection, z ktorého pochádza napríklad singel Worth It (feat. Kid Ink). Vlani v máji ponúkli druhú štúdiovku 7/27, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard 200 umiestnila na štvrtej priečke. Nahrávka obsahuje aj hit Work From Home (feat. Ty Dolla Sign). Podarilo sa im získať napríklad jednu American Music Award alebo tri MTV Europe Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies